Onze aanpak

Een bach is geen klassiek componist. Maar onze aanpak is wel uit de kunst. The Bach creëert en ontwikkelt je eigen persoonlijke ruimte. Me-time in my-space. Een hut, cabine, shed die op jouw ritme gebouwd wordt. Zonder dat het een fortuin hoeft te kosten. Een ruimte die je kunt invullen zoals je dat zelf een beetje wil: een bar, yogastekje, sauna, thuiskantoor, een plek waar kinderen zich volledig creatief kunnen uitleven.

Wat is belangrijk?

Een gedegen, ambachtelijke materiaalkeuze die je weer dichter bij de natuur brengt. Back to basics, maar met een vleugje extra comfort.

We starten bij The Bach altijd vanuit een basis houten frame en een grote glaspartij, die we combineren met verschillende materialen. Recuperatie of gepatineerd, alles kan.

Waar komt de Bach terecht?

Op een plaats in je tuin, op een weiland of domein waar je een band mee hebt. Een mooi vergezicht, bij een vijver, onder een boom. Heb je materialen die je om emotionele redenen niet kwijt wil? Helemaal niet erg. Die verwerken we mooi mee in het geheel. Duurzaam en ecologisch.

Elke bach is per definitie anders.
01

Design

Wij komen vooraf altijd met je praten en de omgeving bekijken.

02

Visie

We bespreken samen je visie, we kijken naar je hobby’s en je manier hoe je tegen het leven aankijkt.

03

Ontwerp

Vervolgens maken we een ontwerp en na je akkoord plannen we het project in.

04

Eigen Bach

Daarna ben je de trotse eigenaar van je eigen bach.

Wil jij zelf ook een Bach?
Droom je van je eigen ontworpen getaway op de plek van je dromen?
Contact
The Bach

Vaerd BV
Lepelemstraat 32
8421 Vlissegem
België

Social Media
Facebook Instagram